5 Ağustos 2009 Çarşamba

Galatasaray, 2009-2010 sezonunu açtı!..



Galatasaray, açılışı yaptı!..
Beko Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown dün yaptığı çalışma ile 2009-2010 sezonunu açtı.

Galatasaray Cafe Crown’da Milli Takım kampında bulunan Evren Büker, sakatlıkları süren Cemal Nalga ve Polat Kocaoğlu ile birlikte yabancı oyunculardan Simas Jasaitis, Darius Washington ve Radoslav Rancik çalışmada yer almadılar.

Antrenör Okan Çevik yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada ağırlıklı olarak savunma üstünde duruldu.

Çalışma sırasında takım hakkında bilgi veren Okan Çevik, Türkiye Kupası ve lig başlayana kadar hazır duruma gelmek için çalışacaklarını, sakatlıklardan ve milli takımlardan gelen oyuncuların katılımıyla da eksikleri tamamlayarak hazırlık sürecini en iyi şekilde geçirmek istediklerini belirtti.

Çevik, ayrıca öncelikli hedeflerinin iyi bir takım yaratmak olduğunu söyledi ve 4-5 numara pozisyonunda görev yapabilecek iyi bir yabancı oyuncunun transfer edileceğini de belirtti. Simas Jasaitis transferini de değerlendiren Çevik, bu transferin çok önemli olduğunu ve Jasaitis’in takıma önemli katkı koyacağını söyledi.

Yeni sezona dair konuşan Menajer Mert Uyguç ise takımda olumlu bir hava estiğini ifade ederken, oyuncular da taraftarlara savaşan ve mücadele eden bir takım izlettireceklerini ifade etti.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder