17 Ağustos 2009 Pazartesi

Jorge Garbajosa, Real Madrid'de!..



Garbo, İspanya'ya geri döndü!
Yaz döneminde transfere damga vuran takımların arasında yer alan Real Madrid, İspanyol yıldız Jorge Garbajosa ile anlaşmaya vardı.

Daha önce TAU Ceramica, Unicaja Malaga, Benetton Treviso, Toronto Raptors ve Khimki Moskova formaları giyen Avrupa'nın en önemli forvetleri arasında yer alan Jorge Garbajosa, Real Madrid ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Jorge Garbajosa, "Real Madrid'e transfer olduğum için çok çok mutluyum. Çalışmalara başlamak için çok hevesliyim. Ettore Messina ile Benetton'da iken birlikte çalışmıştık. O çok saygın bir koç. Umarım hepbirlikte harika bir sezonun temelini atıp, hedefe ulaşmak için konsantre olacağız." dedi.



19 Aralık 1977, Torrejón de Ardoz, Madrid / İspanya doğumlu, 2.05 m boyundaki "Garbo" lakaplı oyuncu, geçtiğimiz sezon Khimki Moskova takımıyla Eurocup'ta 9,2 sayı 6,1 ribaunt 2,2 asist 0,2 blok 1,4 top çalma 13,0 verimlilik puanı ortalamaları yakaladı. Rusya liginde ise 28 maçta, maç başına 8,2 sayı 4,0 ribaunt 2,2 asist 0,4 blok 1,0 top çalma üretti.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder