14 Temmuz 2009 Salı

Dejan Milojevic, Partizan'a geri döndü!..



Eski MVP, Partizan'la tekrar buluştu
Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen Sırp yıldız Dejan Milojevic, üç yıl aradan sonra tekrar Partizan kadrosuna dahil oldu.

Sırp yıldız ile bir süredir transfer görüşmelerini sürdüren Adriyatik ve Sırbistan Ligi şampiyonu Partizan, Dejan Milojevic ile anlaştığını duyurdu.

15 Nisan 1977, Belgrad / Sırbistan doğumlu, 2.01 m boyundaki forvet/pivot Dejan Milojevic, geçtiğimiz sezon Galatasaray Café Crown ile Türkiye Ligi'nde 25 maçta forma giydi, maç başına 7,8 sayı 5,5 ribaunt 1,6 asist 0,8 top çalma üretti. EuroChallange Cup'ta 6 maça çıktı, maç başına 9,2 sayı 5,8 ribaunt 2,2 asist ortalamaları yakaladı. Eurocup ön elemelerinde ise 4 maçta yer alan Milojevic, maç başına 17,3 sayı 11,5 ribaunt 2,3 asist 1,5 top çalma istatistikleriyle oynadı.

Transferi hakkında açıklamalarda bulunan Dejan Milojevic: "Bu sezon Partizan'da oynayıp kariyerime son vermeyi planlıyorum. Amacım, burada azami performans göstermek, Sırbistan'da şampiyonluk yaşamak ve Euroleague'de takımın ilerlemesine yardımcı olmaktır. Şayet bunları gerçekleştirebilirsem bu kariyerime müthiş bir şekilde nokta koymak olur." dedi

2005-2006 sezonunda Euroleague'de en değerli oyuncu "MVP" seçilen Milojevic, 2001 yılında Sırbistan Milli Takımı ile Avrupa şampiyonluğu yaşamıştı.

2 yorum:

  1. Önümüzdeki sezon Efese karşı Partizan formasıyla Miloyu izlerken bir Galatasaraylı olarak içimin burkulacağını çok iyi biliyorum

    YanıtlaSil
  2. Partizan, çok önemli oyuncularını kaybetti ama, sistemleri işlemeye devam ettiği için bazı oyuncuları çok verimli kullanacaklardır. Dejan Milojevic'de bunladan bir olacak... Galatasaray'daki sistemsiz basketbolda performansını yukarı çıkartamayan Milojevic, Partizan'da yine yıldızlaşabilir.

    YanıtlaSil