1 Nisan 2009 Çarşamba

Euroleague'de play-off üçüncü maçlar oynandı...

Tau Ceramica: 69 - Regal Barcelona: 62



Tau, Barcelona'yı 69-62 yenip, seride 2-1 öne geçti. Tau, etkili savunmasıyla rakibini durdurarak pota altında Tiago Splitter ile etkili olurken, Barça'da Navarro'nun yokluğu hayli hissedildi. Milli oyuncumuz Ersan İlyasova ilk iki maçtaki etkili oyununun aksine etkisiz bir performans göstererek kötü bir gece yaşadı.

Maçın istatistikleri


Real Madrid: 71 - Olympiacos: 63



Seride ilk iki maçı kaybeden Real Madrid, mutlak kazanması gereken maçta rakibine baştan sona üstünlük kurdu. Bilhassa ilk yarıyı farklı önde götüren Madrid, ikinci yarıda skor avantajını koruyarak seriyi uzattı.

Maçın istatistikleri




Montepaschi Siena: 53 - Panathinaikos: 72



Atina'da ikinci maçı kazanıp, seriyi 1-1'e getirerek saha avantajını ele geçiren Siena, kendi sahasında ağır bir mağlubiyet alarak avantajını yitirdi. Bu sezon sahasında ilk kez kaybeden Siena, ribauntlarda rakibinin çok gerisinde kalıp, düşük şut yüzdesiyle oynayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Panathinaikos maç boyunca müthiş bir savunma yaparak galibiyeti haketti.

Maçın istatistikleri


Partizan: 56 - CSKA Moskova: 67



CSKA, deplasmanda Partizan'ı mağlup ederek seriyi 3-0 yaptı ve final-fout biletini alan ilk takım oldu. CSKA seri boyunca sürdürdüğü mükemmel savunmayla rakibine nefes aldırmazken, Matjaz Smodis, Ramunas Siskauskas ve Erazem Lorbek üçlüsüyle hücumu domine etti.



Maçın istatistikleri



Play-off üçüncü maç MVP: Matjaz Smodis & Ramunas Siskauskas




Play-off üçüncü maç en iyi beş hareket

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder