13 Eylül 2009 Pazar

Efes Pilsen galip, Türk Telekom mağlup



Efes şen, Telekom guardlarını aradı.
Yeni sezon öncesi hazırlık maçlarında Efes Pilsen Ukrayna'nın Azovmash takımını 90-78 mağlup ederken; Murat Özyer ile yeni bir yapılanmaya giden Türk Telekom, ilk hazırlk maçını Spartak St. Petersburg karşısında 67-71 kaybetti.


Efes Pilsen 90 - Azovmash: 78

2009-10 sezonu hazırlıklarını İtalya'nın Bormio kentinde sürdüren Efes Pilsen burada oynadığı hazırlık karşılaşmasında Ukrayna'nın Azovmash takımını 90-78 mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında Kaya ve Shumpert ile etkili olan lacivert beyazlılar bu devreyi 50-49 önde tamamlarken; ikinci yarıda da etkili oyununu devam ettiren Efes Pilsen maçtan 90-78 galibiyet ile ayrıldı.

Efes Pilsen'de sayıları şu oyuncular kaydetti:

Kaya Peker 20 sayı, Preston Shumpert 23 sayı, Charles Smith 21 sayı, Bootsy Thornton 9 sayı

Lacivert beyazlılar bir sonraki hazırlık maçında 14.9.2009, Pazartesi günü Milano'da İtalya'nın güçlü ekiplerinden Armani Jeans Milano ile karşılaşacak ve karşılaşma TSİ 19.00'da başlayacak.


Türk Telekom: 67 - Spartak St. Petersburg: 71

Türk Telekom, Bormio 'daki hazırlık döneminin ilk maçında St. Petersburg karşısında sakat oyun kurucularını çok aradı. Sahaya Pertev, Serkan , Lamayn , Ümit ve Hüseyin beşiyle çıkan T.Telekom , ilk yarısı 32-38 St.Petersburg'un üstünlüğüyle biten karşılaşmadan 67 - 71 yenik ayrıldı.

Maçın içerisinde 3 kere farlı geriye düşen Başkent ekibi farkı 2 sayıya kadar indirmelerine rağmen, Fields ve Rakocevic'in sayılarına hakim olamayınca, ilk hazırlık maçından sahadan yenik ayrıldı.

3.peryodun başında Hüseyin Beşok omzundan, Kris Lang ise ayağından sakatlanarak maçı tamamlayamadılar.

Mavi-Beyazlıların Avrupa Şampiyonasında Bulgaristan forması giyen guardı Andre Owens yarın (pazartesi) kafileye katılacak. Sakatlıktan kurtulan Demond Mallet 'in sabah idmanına çıkacağı Türk Telekom Bormio (İtalya ) kampında, Tutku, Sertaç ve Soner'in özel idman ile beraber tedavileri devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder