14 Ekim 2009 Çarşamba

Özyer, Beşok ve Mallet basın karşısında



Telekomlular iddialı!
Türk Telekom Antrenörü Murat Özyer ve oyuncular Hüseyin Beşok ile Demond Mallet yeni sezon öncesinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Beko Basketbol Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Türk Telekom’un Antrenörü Murat Özyer, oyunculardan Demond Mallet ve Hüseyin Beşok bu sabah antrenman sonrasında basın mensupları ile bir araya geldi.

Konuşmasına "Türkiye'de ezberleri bozacağız" cümlesini hatırlatarak, başlayan Özyer, "Takım olarak teknik anlamda çok iyi yoldayız. Türkiye'de ezberleri bozmak istediğimizi söyledik. Bu sözün altını doldurmak zor ama biz zoru başarmak istiyoruz. Bu takım da bunun için bir araya geldi. Türkiye'de son 30 yıl içinde şampiyonluk sadece 3 defa İstanbul'un dışına çıktı. Basketbolun doğduğu yer olan Ankara'dan bu sene sadece 1 takım Beko Basketbol Ligi’nde olacak. Basketbol doğduğu yere ihanet etmiş görünüyor. Ankara'da basketbolu yeniden ayağa kaldırmak istiyoruz" dedi.

Özyer, Kristoffer Lang ve Hüseyin Beşok'un takımın 5 numaraları olacağını ifade ederek, takımda kilit rolün 4 numarada görev vereceği Erwin Dudley'de olacağını kaydetti. Özyer, Dudley'in hücum ve savunma performansının takım için çok önemli olacağının altını çizdi.

Özyer, taraftar sayılarını arttırmak için sürpriz bazı projelerinin olduğunu ifade ederek, ilk olarak Türk Telekom ailesi ile beraberliği sağlamak istediklerini söyledi. Özyer, transferle ilgili bir soruya ise, "Transferi konuşmak için erken. Basketbol dinamik bir oyun. Yeni bir takımız. Takımın maksimum halini görmek istiyorum. Takımın maksimum görüntüsü beklediğimizin altında olursa takviye yapabiliriz" şeklinde cevap verdi.

Türk Telekom'un Amerikalı oyun kurucusu Demond Mallet, takım olarak büyük hedeflerinin olduğunu ve buna çok çalışarak ulaşmak istediklerini belirterek, "İyi bir takımız. Kadromuzda maçın nasıl kazanılacağını bilen oyuncular var. Hedeflerimiz büyük. Bunlara ulaşmak ise çok çalışmaktan geçiyor. Yeni bir takımız ama çalışan her zaman ödülünü alır. İlk hedefimiz, son 8 takım arasına kaldığımız Türkiye Kupası'nı kazanmak. Avrupa Kupası ve ligde de iddialı bir takım olacağız" dedi.

Mallet, Türkiye'de insanların büyük bir kısmının aynı takımların tuttuğunu vurgulayarak, "Türkiye'de herkes Efes Pilsen, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi konuşuyor. Oturduğum yerin güvenlik görevlisi bile beni her gördüğünde 'Fenerbahçe' diyor. Biz, kendimize inanıyoruz. Çok iyi çalışıyoruz. Hedeflere ulaşmak ve gücümüzü herkese göstermek istiyoruz" diye konuştu

Tecrübeli oyuncu Hüseyin Beşok ise, en iyi şekilde Türk Telekom'a katkı vermek istediğini ifade ederek, "Antrenörümüz Murat Özyer ile 2 yıldır beraber çalışıyorum. Benim her zaman kişisel hedefim en iyi şekilde mücadele etmektir. Hocam da aynı düşünceleri benimsiyor ve burada da beraber çalışıyoruz. Saha içinde ve dışında takımım için elimden geleni yapacağım" dedi.

Hüseyin Beşok, bir gün yeniden Milli Takım'da oynamayı hayal ettiğini belirkterek, "Önümde her zaman hedefler var. Yaşım ne olursa olsun en iyi şekilde çalışıyorum. Uzun süredir uzak kaldığım milli takım formasını yeniden giymek en büyük hayalim ama şu anda milli takımda uzun oyuncu sıkıntısı yok" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder