23 Temmuz 2009 Perşembe

Ahmet Ünlüoğlu, Kepez'in transferlerini ve hedeflerini yorumladı.



Ünlüoğlu'ndan açıklamalar...
Kepez Belediyespor Kulübü'nün Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, yaptıkları transferle bu sezon zirveye oynamak ve Avrupa'da Türkiye'yi temsil etmek istediklerini söyledi.

Ahmet Ünlüoğlu, transfer çalışmalarına verdikleri desteklerden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Kepez Belediyespor Başkanı Mustafa Erkin Demir'e teşekkür etti.

Türkiye'ye, zirveye oynayan bir takım izlettireceklerini vurgulayan Ünlüoğlu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Şu ana kadar fazla oyuncu transfer ettiğimiz görünüyorsa da bir takımın gereksinimi kadar oyuncu aldık. Kulüp olarak ilk hedefimiz Türkiye Kupasında gidebildiğimiz yere kadar gitmek, sonra da ligde play-off'a kalmaktır. Yerli ve yabancı oyuncu transferlerimizle Avrupa kupalarında mücadele edecek bir kadro oluşturduk. Umuyorum ki sezon sonu Türkiye'yi, Avrupa'da temsil edeceğiz."

Mütevazı bir bütçeyle güçlü bir takım kurduklarını bildiren Ünlüoğlu, bütçelerinin 2 milyon dolar olduğunu belirtti. Oyuncuların transfer ücretlerinde yüzde 30-40 fedakârlık ettiklerini işaret eden Ünlüoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Bize inandıkları, hedeflerimizi gerçekleştirmek için geldikleri için oyuncularımıza teşekkür ederim. Parmakla gösterilen ve büyük takımlara karşı sürpriz yapan başarılı bir takım olacağımıza inanıyorum."

Lige 3 yabancı ile başlayacaklarını deklare eden Ünlüoğlu, Türk oyuncuların başarılı olmasıyla dördüncü yabancıya ihtiyaç duymayacaklarını dile getirdi. Ünlüoğlu, baş antrenör Halil Üner'in tecrübesine güvendiklerini söyledi.

Altyapıya önem verdiklerini de vurgulayan Ünlüoğlu, bölgesel ligde de bir takım kurarak Kepez'in basketboldaki misyonunu geliştirmek istediklerini kaydetti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder