25 Temmuz 2009 Cumartesi

TAU Ceramica artık yok!..



Baskonia isim değiştirdi!..
1986 yılından bu yana Saski Baskonia kulübünün sponsorluğunu üstlenen TAU Ceramica, tam 23 yıl sonra isim hakkını yitirdi.

1959 yılında C.D. Basconia adıyla kurulan ve 1983 yılıne dek bu ismi koruyan Bask ekibi, sonraki 3 yıl boyunca Caja Alava adını almıştı. 1986 yılında kulübe sponsor olan TAU Ceramica, tam 23 yıl kulübün isim hakkını elinde bulundurmuş ve bir nesil köklü kulübü TAU Ceramica ismiyle tanımıştı. Uzun yıllar süren sponsorluğuk geçtiğimiz günlerde yapılan anlaşmayla son buldu ve kulübün yeni sponsoru Caja Laboral ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. Bu anlaşmanın ardından kulübün adı Caja Laboral Baskonia olarak değişti.

Saski Baskonia Başkanı Josean Querejeta, Genel Direktör Carlos Izar De La Fuente, Caja Laboral Genel Direktörü Elias Atutxa ve Caja Laboral İletişim Direktörü Juan Cid'in bulunduğu tanıtım toplantısında Saski Baskonia Takım Kapatanı Sergi Vidal'de yer aldı.

Toplantıda şu açıklamalara yer verildi: "Bu anlaşma sayesinde, karşılıklı büyüme fırsatı yakalamak istiyoruz. Kendi sektöründe iki lider Bask kurumunun birlikteliği, ulusal ve uluslararası rekabet için gerekli istikrarı verecek ve sağlam bir proje ile kulübü yeni bir döneme başlatacaktır. Çalışma, dayanışma ve üst düzey yönetim modeliyle Caja Laboral'ı her yerde rekabet eden bir marka haline getireceğiz."


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder