10 Temmuz 2009 Cuma

Ekene Ibekwe, Kepez'de'..



Kepez, transfere ara vermiyor!..
Kepez Belediyesi, geçtiğimiz sezon Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde oynayan power forvet Ekenechukwu Brian Ibekve’yi renklerine bağladı.

Beko Basketbol Ligi’nde ilk sekizde yer alıp Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Kepez Belediyespor, Türk oyunculardan sonra yabancı oyuncu transferinde de sona yaklaşıyor. Kırmızı mavili takım, Beko Basketbol Ligi’nde sayı kralı olan Alex Raymond Gordon ve Sırp pivot Jovo Stanojevic’den sonra power forvet Ekenechukwu Brian Ibekve’yi de transfer etti. Kepez Belediyespor Antrenörü Halil Üner, geçtiğimiz sezon Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde oynayan power forvet Ekenechukwu Brian Ibekve ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladıklarını söyledi. Bir yabancı oyuncuyu daha alacaklarına işaret eden Üner, “Bir yabancı oyuncu daha alarak yabancı oyuncu transferini bitirmek istiyoruz. Bir oyuncu ile görüşmeleriz devam ediyor. Birkaç gün içerisinde bu isim netleşir. Gerçekleştirdiğimiz transferle ligde üst sıralar oynayacak bir kadro kurduk. Bu sezon Kepezliler’e, Türkiye’ye çok keyifli maçlar izlettireceğiz.” şeklinde konuştu.

19 Temmuz 1985, Los Angeles, California / ABD doğumlu, Nijerya asıllı basketbolcu, geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi’nde 28 maçta 526 sayı atmış, 18,57 sayı, 8,3 ribaunt 1,2 asist 1,8 blok ortalamalarıyla oynamıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder