29 Mayıs 2009 Cuma

Hidayet ile LeBron'un yarışında kazanan Cleveland oldu! (Video)



Cleveland direniyor!..
Quicken Loans Arena'da 22 sayıdan gelen Orlando Magic ve Hido sonunu getiremedi, yeni bir zafere imza atamadı. Süper yıldızı LeBron James'in inanılmaz performansıyla coşan Cleveland Cavaliers, Orlando Magic'i 112 - 102 yendi; NBA 2009 Doğu Konferansı Final Serisi'nde durumu 3-2 yaptı ve umudunu 6. maça taşımayı başardı.

Cleveland Cavaliers ve Orlando Magic; 2009 Doğu Konferansı Final Serisi'nin 5. maçında kozlarını Quicken Loans Arena'da paylaştılar.

22 sayıdan gelen Orlando Magic sonunu getiremedi, yeni bir mucizeye imza atamadı.

Süper yıldızı LeBron James'in inanılmaz performansıyla (37 sayı, 14 ribaunt, 12 asist) coşan Cleveland Cavaliers; 112-102'yle NBA 2009 Doğu Konferansı Final Serisi'nde durumu 3-2 yaptı ve umudunu Amway Arena'da oynanacak 6. maça taşımayı başardı.

Hido ise karşılaşmayı 29 sayı, 6 ribaunt ve 2 asistle tamamladı.

İLK BEŞLER:
Cavs: [Delonte] West (13 sayı) - [Mo] Williams (24 sayı) - [LeBron] James (37 sayı) - [Anderson] Varejao (7 sayı) - [Zydrunas] Ilgauskas (16 sayı)
Koç: Mike Brown

Magic: [Courtney] Lee (9 sayı) - [Rafer] Alston (3 sayı) - Hidayet [Türkoğlu] (29 sayı) - [Rashad] Lewis (15 sayı) - [Dwight] Howard (24 sayı)
Koç: Stan Van Gundy

Karşılaşmayı izlemek üzere; Mariano Rivera, CC Sabathia, Ben Roethlisberger, JayZ ve Alex Rodriguez gibi ünlü isimler de Quicken Loans Arena'da yerlerini aldılar.

Mücadeleye etkili başlayan taraf Cavs oldu; ev sahibi ekip ilk bölümde Williams'ın başarılı dış atışlarıyla skoru kontrolü altına aldı.

Taraftarının desteğini de arkasına alan Cavs'de Williams'ın performansına savunmayı delen LeBron ve orta mesafeli şutlarında isabet bulan Ilgauskas da eklenince ev sahibi ekip ilk çeyrek sonunda 17 sayı farkı yakaladı.

Hido da ilk çeyrekte takım arkadaşlarının özellikle hücumdaki düşük performansına ayak uydurdu; 2 sayı attı, 2 asist yaptı.
İlk çeyrek skoru: 35-18

Magic adına bir kötü haber de 2. çeyreğin hemen başında 3. faulünü alan Pietrus'den geldi. Fransız oyuncu rakibin en önemli silahı olan LeBron'u savunduğu için Orlando rotasyonunda çok önemli bir yere sahipti.

Konuk ekip ikinci çeyrekte savunmasını oturttu, farkı tek haneli rakamlara çekmeyi başardı. Kenardan gelen Johnson da önemli katkı yaptı.

Cleveland serisindeki inanılmaz geri dönüş performanslarına bir yenisini ikinci çeyrekte eklemeyi başaran Magic; bir ara 22 sayı geriye düştüğü maçta devre arasına 56-55'lik mağlubiyetle gitmeyi başardı.

Hido da ikinci çeyrekte permormansını yükseltti; milli basketbolcumuz ilk yarıyı 11 sayı, 3 ribaunt, 2 asist ve 2 faul istatistikleriyle tamamladı.

İlk yarıyı Cavs'in uzun rotasyonu sıkıntılı tamamladı; Ilgauskas ve Varejao 3'er faule ulaştılar.

Orlando yedekleri ilk yarıda toplam 12 sayı kaydederken, Cavs 4'te kaldı.
İlk yarı skoru: 56-55

Magic 3. çeyrekte de performansını koruyarak maça denge getirmeyi başardı, çeyrek sonunda da öne geçti. Ev sahibi takımın oyuncularında stres etkisini göstermeye başladı.

Coşan ve karşılaşmanın en skorer ismi olmayı başaran milli basketbolcumuz Hido 3. çeyrek sonunda 22 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve 3 faullük istatistiklere ulaştı.
3. çeyrek skoru: 78-79

Orlando'nun pota altındaki yıldızı Howard'ın maçın bitimine 2.22 kala 6. faulünü alması ve play-off kariyerinde 4. kez triple-double yapan LeBron'un inanılmaz performansı (37 sayı, 14 ribaunt, 12 asist) Cavs'e 112-102'lik galibiyeti getirdi.

Hido ise karşılaşmayı 29 sayı, 6 ribaunt ve 2 asistle tamamladı.



-



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder