23 Mayıs 2009 Cumartesi

Hidayet'in son saniye basketine LeBron'dan cevap geldi! (Video)



Cleveland, Orlando'yu son saniyede yendi


NBA'de play-off karşılaşmalarına Doğu Konferansı'ndaki Orlando-Cleveland final serisinin ikinci maçıyla devam edildi. Magic 23 sayı geriden gelerek maçın bitmesine bir saniye kala Milli oyuncumuz Hidayet Türkoğlu'nun basketiyle öne geçmesine rağmen, LeBron James son saniye içinde attığı üçlükle seriyi eşitledi!

Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando Magic, konuk olduğu Cleveland Cavaliers karşısında maçın bitimine bir saniye kala Hidayet'in basketiyle öne geçmesine rağmen, son saniye içinde Lebron James'in üçlük basketine engel olamayınca sahadan 96-95 yenik ayrıldı. Bu sonuçla Doğu Konferansı final serisinde durum 1-1'e geldi.

Milli basketbolcu Hidayet'in, 21 sayı, 4 asist, 2 ribauntluk performansla oynadığı maçta, takım arkadaşlarından Rashard Lewis 23 sayı, Courtney Lee 11 sayı, Dwight Howard ve yedekten gelen Mikael Pietrus 10'ar sayı ve Rafer Alston da 4 sayı üretti.

Ev sahibi Cleveland Cavaliers, yıldız basketbolcusu Lebron James'in son saniyede attığı üçlükle galibiyete ulaşırken, James, kaydettiği 35 sayı ile maçın en skorer ismi de olmayı başardı.

Cavaliers'de, Mo Williams 19 sayı, Zydrunas Ilgauskas ve Delonte West 12'şer sayı, yedekten gelen Aleksandar Pavlovic 9 sayı ve Anderson Varejao 4 sayılık katkı yaptılar.

Cavaliers'de Zydrunas Ilgauskas attığı 12 sayı ve aldığı 15 ribaunt ile Magic'te Dwight Howard 10 sayı ve 18 ribaunt ile ''double-double'' yaptılar.

Quicken Loans Arena'da 20 bin 562 kişinin izlediği karşılaşmanın ilk yarısı da 56-44 Cavaliers üstünlüğüyle tamamlandı.

Doğu Konferansı final serisinin 3. maçı, 24 Mayıs Pazar günü Orlando Magic'in sahası Amway Arena'da oynanacak.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder