2 Temmuz 2009 Perşembe

Asım Pars, Mersin Büyükşehir Belediye'de



Mersin, Asım Pars ile imzaladı.
Beko Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz sezon Türk Telekom forması giyen Asım Pars ile anlaştı.

Geçtiğimiz sezon play-off’a kalan ve ilk turda Türk Telekom’a elenerek sezonu kapatan Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Mersin temsilcisi, daha önce Galatasaray, Tuborg Pilsener, Ülkerspor, Tofaş, Fenerbahçe, Efes Pilsen, Lokomotiv Rostov ve Pınar Karşıyaka’da forma giyen geçtiğimiz sezon da Türk Telekom’un başarısı için ter döken Asım Pars ile anlaşmaya vardı.

Bu transferin gerçekleşmesinin ardından kulübün internet sitesine bir açıklama yapan Asım Pars, Mersin’de etkileyici bir basketbol atmosferi olduğunu söyleyerek, “Mersin Büyükşehir Belediyesi istikrarlı bir yükseliş içinde, bizim de görevimiz bunu sürdürmek. Hem şehir, hem de kulübün güvenilirliğinin yanı sıra daha önce birlikte çalıştığımız ve iyi işler yaptığımız antrenör Ahmet Kandemir’in Mersin’de olması da kararımda etkili oldu. Bu sezon çok iyi işler yapacak ve üst sıraları zorlayacağız” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder