3 Temmuz 2009 Cuma

Ron Artest, Los Angeles Lakers'ta!..



Lakers, Artest'i kadrosuna kattı
NBA'de off-season hareketli geçmeye devam ediyor. Trevor Ariza'nın takımdan ayrılmasından sonra, son şampiyon Lakers, NBA'in en iyi dış savunmacılarından Ron Artest ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon Houston Rockets forması ile L.A. Lakers'a karşı Batı Konferansı Yarı Finali oynayan 2.01 m boyundaki guard/forvet Ron Artest, Los angeles Lakers ile kesin olarak anlaştığını duyurdu.

Artest, "Artık Lakers'ın bir üyesim, Lakers için hazırım. Kobe Bryant, Pau Gasol ve diğer yıldız oyuncularla birlikte oynamayı; Phil Jackson ile çalışmayı istiyorum." dedi.

13 Kasım 1979, Queens, New York / ABD doğumlu Ron Artest ile Lakers arasında anlaşma koşulları konusunda tam olarak mutabakat sağlanamasada, 3 yıl için 18 milyon dolar tutarında bir kontrat yapılacağı ABD basınında yer alıyor.

Houston Rockets forması ile normal sezonda 69 maça çıkan Artest, maç başına 17,1 sayı 5,2 ribaunt 3,3 asist 1,5 top çalma üretti. Play-off'ta ise 13 maçta forma giydi, 15,6 sayı 4,3 ribaunt 4,2 asist 1,1 top çalma istatistikleri yakaladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder