3 Temmuz 2009 Cuma

Shaquille O'Neal, şampiyonluk için Cleveland'da!..



Shaq, Cleveland'da coşkuyla karşılandı
Efsane pivot Shaquille O'Neal, yeni takımı Cleveland'a transferini ve yeni sezondan beklentilerini düzenlenen basın toplantısında paylaştı.

Phoenix Suns ile geçirdiği başarılı sezonun ardından, Ben Wallace ve Sasha Pavlovic karşılığında Cleveland Cavaliers'a transfer olan Shaquille O'Neal, Cleveland Genel Menajeri Danny Ferry ve Cleveland Baş Antrenörü Mike Brown ile birlikte düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Shaq, esprili konuşmasıyla katılımcıları güldürürken, transferi ve Cleveland hakkında şu açıklamaları yaptı: "Buraya 40 veya 50 şut kullanmak için gelmedim. Takımdaki rolümü iyi biliyorum. Takım arkadaşlarıma çok güveniyorum. Biz, ne kadar iyi bir takım olduğumuzu herkese göstereceğiz." Konuşmasını sürdüren Shaq, son zamanlardaki favori sözünün "Kral için bir yüzük kazanmak" olduğunu dile getirdi.

6 Mart 1972, Newark , New Jersey / ABD doğumlu, 2.16 m boyundaki efsane oyuncu, geçtiğimiz sezon Phoenix forması ile 75 maçta oynadı, maç başına 17,8 sayı 8,4 ribaunt 1,4 blok 1,7 asist 0,6 top çalma istatistikleriyle mücadele etti.






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder