12 Mayıs 2009 Salı

Halil Üner Nihayet Şapkadan Tavşanı Çıkardı!

Halo Ağa iş başında

Daçka'dan sonra Kepez Belediyesi'nde de mucizeye imza atan Halil Üner'i hiç böyle görmediniz!

Halil Üner, Beko Basketbol Ligi’nin 10. haftasında hiç galibiyeti olmayan Kepez Belediyespor’a göreve başladığında, şapkadan tavşan çıkaracağını ve Kepez Belediyespor’un ligde kalacağını açıklamıştı.

Kepez Belediyespor da ligin son maçında Bursa’da Oyak Renault’u, 84–91 yenerek, Beko Basketbol Ligi’nde kalmayı başardı. Tecrübeli çalıştırıcı da takımının ligde kalmasını sağlayarak şapkadan tavşanı çıkarmış oldu. Daha önce de düşme tehlikesi yaşayan 5 takımı ligde tutmayı başaran Halil Üner, Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda sihirbaz elbisesini giydi ve şapkadan 6. tavşanı çıkardı.

“Zor oldu ama sonunda son tavşanı da şapkadan çıkardık.” diyen Kepez Belediyespor Antrenörü Halil Üner, “Kepez Belediyesi, Beko Basketbol Ligi’ne devam edecek. Bu tavşan en önemli görevi yaptı.” ifadesini kullandı.

Kepez Belediyespor’un, ligde kalmasını tek başına başarmadığının altını çizen deneyimli çalıştırıcı, şöyle devam etti: “Tek başına başarılacak bir iş değildi. Ekip olarak çalıştık. Herkes yüreğini ortaya koydu. Seyirciler, yöneticiler, oyuncular ve Kepez’de basketbola gönül veren gençlerin desteği ile ligde kalmayı başardık. Kepez’deki basketbol sevgisi bizi motive etti. Kepez’in, Beko Basketbol Ligi’nde kalması gerektiğine inandık. Önümüzdeki sezon bu salon dolacak. Benim olmam veya olmamam önemli değil. Kepez’deki basketbol ateşi yaktık ve bu ateş devam edecek. Semt sahalarında oynanacak olan 'Sokak Basketbolu' turnuvalarıyla, basketbol sevgisi Kepez’de büyüyerek devam edecek.”

Halil Üner, önümüzdeki sezon Avrupa’ya oynayan bir Kepez’i, Türkiye’ye izlettireceklerini de dile getirdi. Kepez Belediyespor’da devam edecek misiniz, sorusuna da Halil Üner, şu cevabı verdi:

“Görevimi gönülden yaptım. Kepez halkını da çok sevdim. Türkiye’de, bir ilçenin basketbolda çok önemli işler yapmasında benim de katkım olmasından ayrı keyif aldım. Önümüzdeki sezon başladığımız işe devam etmek istiyorum. Buradaki misyonum daha bitmedi. Kulüp yöneticileriyle, yaptığımız projeler konusunda da şu ana kadar hem fikiriz. Devam etmemek için bir sebep göremiyorum. Allah bir aksilik vermezse görevime devam edeceğim”

1 yorum: