12 Eylül 2009 Cumartesi

Galatasaray, farklı kazanmaya devam ediyor




Galatasaray: 91 - Oyak Renault: 69
Galatasaray Cafe Crown, Bursa'da oynadığı ikinci hazırlık maçını da faklı kazandı. Bugün saat 15:00'da Oyak Renault ile karşılaşan Galatasaray Cafe Crown sahadan 91 - 69 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk periyodunda çekişme yaşanırken her iki takım da karşılıklı basketler buldu. Daha skorer oyun sergileyen Sarı Kırmızılı ekip ilk periyodu 23-31’lik skorla önde tamamladı. İkinci periyotta farkı açan Galatasaray Cafe Crown soyunma odasına da 17 sayılık avantaj ile girdi (36-53).

İkinci yarıda da skor üstünlüğünü koruyan konuk ekip son 10 dakikasına 54-71 önde girdiği karşılaşmadan 69-91 galip ayrıldı.

Maç ile ilgili açıklamalarda bulunan Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Okan Çevik, "Bursa'da oynadığımız ikinci hazırlık maçını da kazandığımız için mutluyuz. Takımın kazanma alışkanlığı edinmesi açısından bu galibiyet önemli. Aynı zamanda oyuncularımızın birbirleriyle oynamaya alışması ve sisteme uyum sağlaması açısından da yaptığımız hazırlık maçları önemli. Bu maçta yeni oyuncumuz Darius Washington da yer aldı. Sezona hazırlık döneminde böyle maçlarda her oyuncumuz belli bir süre oyunda görev alıyor. Takım halinde ilerleme kaydediyoruz ve oynamak istediğimiz seviyeye yaklaşıyoruz. Kazanma arzumuz, agresif, dinamik ve hızlı basketbolumuz bana keyif veriyor. İstanbula dönüp Pazartesi ve Salı antrenmanlarımızı yapacağız ve İstanbul'daki turnuvaya katılacağız. Sonuç itibarı ile her geçen gün daha çok yol alıyoruz ve sezona hazır girmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder