25 Eylül 2009 Cuma

Doping tartışmasına Kemal Belgin'den yanıt var



Kemal Belgin, Kambala'yı hatırlattı!..
Duayen gazeteci Kemal Belgin, medyaspor.com'daki köşesinde Aziz Yıldırım ve Selçuk Yula'nın Efes Pilsen'in şampiyonluğu hakkındaki iddialarına tepki göstererek, geçmişte yaşanan Kaspars Kambala'nın doping olayına dikkat çekti.

Yazı metni şöyle:

Hayret ki hayret! Başta en büyük Fenerbahçe amigosu, sözüm ona yorumcu Selçuk Yula diyor ki; "Efes'in kazandığı şampiyonluk da, kupa da çakmadır. Kerem Gönlüm dopingli çıkmıştır da, başkalarının olduğu sanki garanti gibi... Neden medya buna gereken tepkiyi göstermiyor..."

Hemen ardından veya Selçuk Yula'dan az önce Aziz Yıldırım da, "Bayram geçsin, bu doping işiyle iyiden iyiye, yakından uğrayacağım" diye sallıyor.

Antu.Com durur mu? Onlar da başkanlarının ve amigo yazarlarına, vakayı adiye olarak, takılıp sitede yangına katılıyorlar.

Eeee, arkasındaki pisliğe bakmayıp sallayanının sonu ne olur bilir misiniz? Bilirsiniz bilirsiniz de, işinize gelmez.

Şimdi Selçuk Yula, Aziz Yıldırım ve ne kadar antu. com'cu varsa hepsine bir soru soracağım... Acaba 13 Aralık 2006 tarihinde, Euro Lig maçında, Yunanistan'ın Aris takımıyla karşılaşan Fenerbahçe basketbol takımında doping yapmış oyuncu var mıydı? Varsa, bu kimdi?

Şayet varsa, sizin o sezon kazandığınız ne kadar maç varsa, sizin mantığınızla o oyuncu oynarken veya şüpheli olabilecek ne kadar oyuncu varsa, hepsi acaba dopingli oyuncularla mı kazanılmıştı? Sizin, 2006-2007 sezonunda ulaştığınız şampiyonluk dopingli oyuncu oynattığınız için Çakma mıdır, değil midir?

Şimdi siz buna cevap verecek ne bilgiye, ne de yüreğe sahipsinizdir. O halde ben cevap vereyim... Aziz Bey, Selçuk Bey, Antu.Com.cular; Sizin uzun yıllar sonra 2006-2007 sezonunda elde ettiğiniz Türkiye Basketbol Şampiyonluğu, 13 Aralık 2006 tarihinde Euro Lig'de oynanan Aris maçında dopingli çıkıp, iki sene ceza alan Kaspars Kambala nedeniyle, sizin deyiminizle "Çakmadır."

Bu nedenle Efes ‘in şampiyonluğuna leke sürmek, bu açıdan hiç mi hakkınız değildir. Siz önce kendi arkanıza bakacak, sonra başkalarının başarısına gölge düşürmeye uğraşacaksınız. Tabii arkanız temiz ise... Şöyle bir düşündüm. Daha doğrusu sizin kafanızla düşündüm. O sezon şampiyon olan takımınızda acaba Kambala'nın dışında da dopingli oyuncu var mıydı? Öyle ya bu iş kurayla iki oyuncu üzerinden belirleniyor... Pislik atmak bu kadar kolay mı?

Ne dersiniz?

Bırakın safsatayı, onun bunun dolmuşuna gelmeyi... Kime mi sesleniyorum? Tabii ki Fenerbahçe yönetimine... Öyle ya Dünya Kulübü değil misiniz?

Kemal Belgin / Medyaspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder