29 Ağustos 2009 Cumartesi

12 Dev Adam, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret etti.



A Milliiler, Çankaya Köşkü'nde!
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü’nde kabul etti.

Polonya’da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası öncesinde Efes World Cup 8 turnuvası ile Ankara’da hazırlıklarını sündüren 12 Dev Adam, bu akşam Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü makamında ziyaret etti.

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ile birlikte TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, A Milli Takım Teknik Heyeti ve oyuncularını Çankaya Köşkü’nde kabul eden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e Takım Kaptanı Hidayet Türkoğlu tüm oyuncuların imzası bulunan 11 numaralı formayı hediye etti.

Bu hediye sonrasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ilk kez kendisine bir basketbol forması hediye edildiğini ifade ederek, “Daha önce hiç basketbol forması bana hediye edilmemişti. Genelde futbol takımları tarafından forma verildi. Böylelikle benim de ilk defa bir basketbol formam oluyor” derken Hidayet Türkoğlu ise Avrupa Şampiyonası’ndan başarıyla dönerek o formayı kendilerine takdim etmek istediklerini söyledi.

Polonya'da 7-20 Ekim'de yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda Milli basketbolculara başarılar dileyen Gül, sporda elde edilen başarıların tüm ulus için moral kaynağı olduğunu söyledi.

Milli basketbolcular da Cumhurbaşkanı Gül'ün başarı dileğine teşekkür ederek, bunun kendileri için büyük bir motivasyon olduğunu dile getirdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder