29 Ağustos 2009 Cumartesi

2010 Dünya Şampiyonası'nın biletleri satışa çıktı.



Dünya Şampiyonası biletleri satışta.
Önümüzdeki yılın en büyük basketbol organizasyonu olacak 2010 FIBA Dünya Şampiyonası’nın biletleri, organizasyonun başlamasına 1 yıl kala satışa çıktı.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası Yerel Organizasyon Komitesi ve FIBA, dünyanın en büyük basketbol organizasyonu olan ve önümüzdeki yıl Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2010 FIBA Dünya Şampiyonası’nın biletlerinin, organizasyona tam olarak bir yıl kala satışa sunulduğunu açıkladı.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası’nın ilk etapta satışa sunulacak biletleri, sadece internet üzerinden organizasyonun resmi sitesi turkey2010.fiba.com/tickets adresinden satın alınabilecek.

Bu büyük organizasyonun resmi bilet satış firması ise dünyanın lider biletleme firması Biletix/Ticketmaster oldu.
2010 FIBA Dünya Şampiyonası biletlerinin ilk etap satışları 28 Ağustos-28 Eylül tarihleri arasında 1 ay boyunca devam edecek ve bu süre boyunca sınırlı sayıda bilet satışı yapılacak.

Öte yandan basketbol severler, sınırlı sayıda satışa sunulacak ilk etap biletlerini Avrupa Basketbol Şampiyonası’nın bitiş tarihi olan 20 Eylül 2009 tarihine kadar %10 indirimli olarak satın alabilecekler.

Gerçekleştirilecek ilk etap satışlarının ardından biletler, 2009 yılı içinde farklı zamanlarda yeniden satışa sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder