3 Eylül 2009 Perşembe

Bogdan Tanjevic: "Polonya'da takdir kazanmak istiyoruz"



Tanjevic ümitli...
Polonya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Basketbol Takımı'nın baş antrenörü Bogdan Tanjevic, şampiyonada iyi oynayıp, Türk Halkının takdirini kazanacaklarını söyledi.

Tanjevic, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'da istedikleri sonuçları alamadıklarını, bu nedenle de Efes World Cup'ta salona gelen seyirciler için çok üzüldüğünü dile getirerek, "Önümüzdeki sene 2010 Dünya Şampiyonası'nda grup maçlarını orada oynayacağız. Onların desteğine ihtiyacımız olacak. Ankara'da üzdük ama Avrupa Şampiyonası'nda iyi oynayıp, onların takdirini toplayacağız" dedi.

Geride kalan kırk beş günü çok ciddi çalışarak geçirdiklerini kaydeden Bogdan Tanjevic, "Avrupa Şampiyonası'nda en iyi seviyede oynayabilmek için yetecek çalışmayı yaptığımızı umuyoruz. İnanıyoruz ki, bu çalışma güzel sonuçları getirecek, ancak alınacak sonuç sadece bize de bağlı değil, rakiplerin durumları da önemli" diye konuştu.

12 TAKIM İLK 4'Ü HEDEFLEYECEK

Tanjevic, Avrupa Şampiyonası'na ilk 4'e girmeyi hedefleyen 12 takım olacağını, kendilerinin de aynı durumda olduğunu söyledi. Türkiye olarak diğer takımlarla aynı umutlar ve isteklerle şampiyonada mücadele edeceklerini vurgulayan Tanjevic, maçları oynayarak, ne olacağını göreceklerini dile getirdi.

KEREM GÖNLÜM TAKIMA KATILABİLİR

Tanjevic, takım kadrosunda bu andan sonra bir değişiklik yapmayacaklarını belirterek, "Ancak Kerem Gönlüm'den alınan ikinci numune oyuncunun lehine çıkarsa, onu geri çağırabiliriz" dedi. Kerem Tunçeri'nin ufak bir sakatlığının bulunduğunu, ancak antrenmanlara çıkmaya başladığını belirten başarılı teknik adam, Ender Arslan'ın hafif sakatlığının da şampiyonaya kadar düzeleceğini sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder