3 Eylül 2009 Perşembe

Mike Wilkinson: "Başarılı olmak için birlikte hareket etmeliyiz"



Wilkinson'la yeni sezona dair...
Galatasaray Cafe Crown’un yeni transferi Mike Wilkinson GS TV’ye özel bir röportaj verdi.

Transferi hakkında “Burada olmak çok güzel” diyen Wilkinson, bu transfer gerçekleştiği için çok mutlu olduğunu, Galatasaray’ın iyi oyunculardan kurulu iyi bir takım ve İstanbul’un da çok güzel bir şehir olduğunu belirtti.

Galatasaray’a transferinden önce az bilgi aldığını, daha önce burada oynayan oyuncularla konuştuğunu ve onların Galatasaray’ı sevdiklerini öğrendiğini söyleyen Wilkinson, Darius Washington hakkındaki düşüncelerini de “Makedonya Milli Takımı’nda Darius Washington ile birlikte oynamadım. O benden sonra Milli Takım’a katıldı ama Yunanistan ve Rusya Ligi’nde ona karşı oynadım. O, çok iyi bir oyuncu, iyi bir skorer. Müthiş pasları var ve savunma yönü gayet iyi. Neye ihtiyacımız varsa onu yapar” şeklinde özetledi.

Kendi kariyeri hakkında bilgi veren Wilkinson, “Kariyerimde önemli galibiyetler var. Ben her zaman takımımın kazanması için oynarım. İki yıldır Eurocup’ta mücadele ediyorum. Geçen yıl finale kadar çıktık. Umarım bu sene aynı başarıyı Galatasaray’da da yaşarız” dedi.

Galatasaray’ın Avrupa’daki şansını değerlendiren Wilkinson, Avrupa’da başarılı olmak için birlikte oynamaları, takım olmaları ve defansif oynamalarının gerektiğini söyleyerek, maç içinde bunlar yapılmazsa Avrupa’da şanslarının olmayacağını söyledi. Wilkinson ayrıca, “İyi bir takımımız var. Başarılı olabilecek potansiyele sahibiz. Antrenörümüzle iyi çalışıyoruz ve zamanla çok daha iyi olacağız” dedi.

Okan Çevik’in sert savunma yapan hızlı bir takım düşündüğünün söylendiği ve böyle bir takımda kendi performansının nasıl olacağı sorulduğunda “Aris’teyken 5 numara, geçen sene ise hem 4 hem de 5 numara pozisyonunda oynadım. Eğer sert savunma yapan ve hızlı bir takımla oynarsak bu benim de işime gelir” dedi ve Galatasaray Taraftarları’nı kendilerini desteklemeye çağırarak, güzel bir sezon geçirmeyi umduklarını belirtti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder