7 Eylül 2009 Pazartesi

Efes Pilsen, Bormio'da



Efes Pilsen, Bormio'ya vardı...
Yeni sezon hazırlıklarını yurtdışında sürdürecek olan Efes Pilsen, İtalya'nın Bormio şehrinde çalışmalara başladı.

Kaya Peker, Charles Smith, Bootsy Thornton, Preston Shumpert ve yeni transfer Igor Rakocevic ile birlikte Darüşşafaka Cooper Tires'da forma giyen genç oyuncuların takviyesiyle ikinci etap çalışmalarını sürdürecek olan lacivert-beyazlılar İtalya’da toplam sekiz hazırlık maçı yapacak.

A Mili Takım'da bulunan Ender Arslan, Kerem Tunçeri ve Sinan Güler ile Kerem Gönlüm, Hırvat Milli Takımı'nda bulunan Mario Kasun ve Sloven Milli Takımı'nda bulunan bir diğer yeni transfer Bostjan Nachbar Avrupa Basketbol Şampiyonası sonrası lacivert beyazlılara katılacak.

Dün, Bormio'da çalışmalarına başlayan Efes Pilsen, burada sırası ile 7 Eylül’de İtalya’nın Air Avellino, 9 Eylül’de Yunanistan’ın Aris, 10 Eylül’de Rusya’nın Spartak St. Petersburg ve 13 Eylül’de Ukrayna’nın Donetsk takımları ile karşılaşacak. 14 Eylül tarihinde Milano’ya geçecek olan Efes Pilsen burada İtalya’nın Avrupa Ligi’ndeki ekiplerinden Armani Jeans Milano ile karşılaşacak. Daha sonra 16 Eylül’de İtalya Şampiyonu Montepaschi Siena ile Siena’da, 17 Eylül’de Roma’da Lottomatica Roma ile ve 19 Eylül’de Floransa’da tekrar Montepaschi Siena ile karşılaşacak olan lacivert beyazlılar 20 Eylül tarihinde yurda dönecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder