24 Kasım 2009 Salı

Galatasaray'da yeni idari ve teknik ekip açıklandı



Yeni koç Cem Akdağ...
Galatasaray SK Yönetim Kurulu, Galatasaray Cafe Crown'da görev yapacak yeni çalışanları atadı.

Galatasaray Resmi İnternet Sitesi'nde yapılan yazılı açıklama şöyle:

Basketbol Şubesi Hakkında Açıklama

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Şubesi'nde aşağıdaki atamaları gerçekleştirmiştir.

Genel Menajerlik görevine Nur Gencer, Takım Antrenörlüğüne Cem Akdağ, Yardımcı Antrenörlüğe Cihansever Yeşildağ ve Şube Koordinatörlüğüne Tuğrul Demir atanmıştır.

NUR GENCER
1948 yılında İstanbul’da doğdu. Öğrenimini Kadıköy Maarif Koleji’nde 1967 yılında tamamladı. 1992'de Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü oldu. FIBA Teknik Komiseri ve Uluslararası Organizasyon Komitesi üyesi olarak basketbola hizmet verdi. Yine 1992'de Dünya Fair-Play Davranış Şeref Diploması ile ödüllendirilmiştir.Eczacıbaşı,Efes Pilsen,Galatasaray ve Tuborg kulüplerinde üst düzey yöneticilik yaptı. Türkiye Basketbol Federasyonu genel sekreterlik görevini yaptı. A milli takımlar idari menajerlik görevini yaptı.
CEM AKDAĞ
Galatasaray, Eczacıbaşı ve ODTÜ'de forma giyen Akdağ, 1985 yılında Altyapılarda antrenörlüğe başladı. 1993 yılında Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlük görevine getirilen Cem Akdağ, sırasıyla Beşiktaş, Karşıyaka takımlarında baş antrenörlük, Galatasaray'da Yardımcı Antrenörlük görevlerinde bulundu.1997 yılında Brisa A Bayan Takımını çalıştırmaya başlayan Akdağ,1999 2007-2008 sezonunda ise Galatasaray Bayan Takımı'nı çalıştırdı.1956 doğumlu olan Cem Akdağ ilk sezonunda Galatasaray Bayan Basket takımıyla FIBA Bayanlar Avrupa Kupası'nda yarı final başarısını gösterdi.

CİHANSEVER YEŞİLDAĞ
İTÜ, Ortaköy, Darüşşafaka, Karşıyaka ve Beykoz takımlarında baş antrenörlük, Galatasaray’da Halil Üner’in yardımcı antrenörlüğü görevlerinde bulunmuştur.

TUĞRUL DEMİR
Galatasaraylı eski basketbolcu olan Demir, 2006 yılında Galatasaray Basketbol Şube Kaptanı olarak görev yapmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder