27 Ekim 2009 Salı

Engelsiz Aslanlar yurda döndü



Şampiyonlar İstanbul'da!
Japonya'da düzenlenen turnuvada ikinci kez üst üste Kıtalararası Şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, sabah erken saatlerde İstanbul'a geldi.

Japonya'da düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Kıtalararası Turnuvası - Kitakyushu Cup'da geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kupaya ulaşan Engelsiz Aslanlar, bugün sabah 05:30'da İstanbul Atatürk Havalimanı'na geldi. Engelsiz Aslanları, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Faruk Bil ve basın mensupları karşıladı.

Uzun süreli uçak yolculuğu sonrasında yorgun ama kazanılan kupadan dolayı mutlu ve gururlu oldukları gözlenen Engelsiz Aslanlara, havalimanındaki yolcular da ilgi gösterdi ve onlarla fotoğraf çektirip kazanılan başarıdan dolayı kutladı.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı şube kaptanı Dilara Endican kazanılan başarıyı Galatasaray.org'a değerlendirirken, son şampiyon olarak katıldığımız turnuvada bu ünvanı korumanın zor olduğunu ama bunu başardıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı antrenörü Remzi Sedat İncesu ise ülkemizdeki Tekerlekli Sandalye Basketbolu için Galatasaray'dan önce ve sonra değerlendirmesinin yapılabileceğini, çok önemli başarılara imza attıklarını belirtti. Remzi Sedat İncesu ayrıca Başkan Adnan Polat'ın, Japonya'ya hareket etmeden önce kendilerini ziyaret ettiğini ve bu ziyaret sırasında Başkana kupa sözü verdiklerini ve bu sözü yerine getirdikleri için de çok mutlu olduklarını sözlerine ekledi.










Kaynak: www.galatasaray.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder