30 Haziran 2009 Salı

Antalya Büyükşehir Belediye'den üç transfer!..



Antalya, transfere devam ediyor...
Beko Basketbol Ligi takımlarından Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, 3 yeni oyuncuyu daha kadrosuna katarak transferlerini sürdürdü.

Daha önce Önder Külçebaş, Oktay Yılmaz ve Umut Yenice’yi renklerine bağlayan Büyükşehir Belediye, bugün Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan imza töreniyle üç yeni oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Kulüp Başkanı Recep Tokgöz, yeni transferler Hakan Erol, Caner Şentürk ve Salih Uğraşan’ın katıldığı imza töreninde konuşan Tokgöz, şu ana kadar altı yerli transfer gerçekleştirdiklerini açıkladı. Bir ya da iki yerli transfer daha yapacaklarını belirten Tokgöz, yabancı transferde de üç Amerikalı oyuncu almak istediklerini kaydetti.

Kepez Belediyespor’dan transfer edilen 2.00 metre boyundaki Hakan Erol, Büyükşehir’in her zaman zirveye oynayan bir takım olduğunu ve bu takımda forma giymeyi hep çok istediğini söyledi. Forvet oyuncusu Erol, Antalya’yı play-off’a çıkarmak için oynayacaklarını kaydetti.

İTÜ’den alınan 2.00 metre boyundaki pivot oyuncusu Salih Uğraşan da Antalya’nın kendisini transfer etmesinden çok memnun olduğunu vurguladı. Antalya Büyükşehir Belediye Basketbol Takımı’nın iyi bir takım olduğunu dile getiren Uğraşan, takım arkadaşlarıyla iyi bir uyum göstereceklerini belirtti.

Erdemirspor’dan transfer edilen 1.94 metre boyundaki forvet oyuncusu Caner Şentürk de play-off için mücadele edeceklerini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder