26 Haziran 2009 Cuma

Vince Carter, Orlando Magic'te..



Orlando, Carter'ı kadrosuna kattı
Orlando Magic, New Jersey Nets forması giyen all-star oyuncu Vince Carter ve Ryan Anderson'ı üç oyuncusuyla takas etti.

Bu sezon Los Angeles Lakers'a karşı NBA finali oynayan Orlando Magic, kadrosuna all-star oyuncu Vince Carter'ı dahil etti. Orlando Magic ile New Jersey Nets arasında gerçekleşen takasta Orlando Magic Courtney Lee, Rafer Alston ve Tony Battie'yi Nets'e gönderirken; Vince Carter ve Ryan Anderson'u aldı.

26 Ocak 1977 Daytona Beach, FL / ABD doğumlu Vince Carter, bu sezon 80 maçta oynamaış ve maç başına 20,8 sayı 5,1 ribaunt 4,7 asist 1,0 top çalma istatistikleriyle oynamıştı.

Orlando Magic'in Vince Carter'ı kadrosuna dahil etmesinin ardından, Hidayet Türkoğlu'nun takımdan ayrılması neredeyse kesinleşti. Bu takas sonrası Hidayet Türkoğlu'nun Portland Trail Blazers'a gitme olasılığı da artmış oldu.

Portland, draft gecesi Sergio Rodriguez'i Sacramento Kings'e göndererek salary cap'te takribi iki milyon dolarlık bir yer açtı. Böylece Hidayet Türkoğlu'na istediği düzeyde bir kontrat teklif etme ihtimalleri yükseldi.

Diğer yandan, New York Knicks Quentin Richardson'u Memphis Grizzlies'e gönderip, karşılığında Darko Milicic'i aldı. Mennesota Timberwolves tarafından dratf edilen Ty Lawson ise Denver Nuggest'e gitti.









NBA.com haberi
ESPN.com haberi
Yahoo.com haberi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder