19 Haziran 2009 Cuma

Hakan Köseoğlu, Ümit Türkoğlu, Erkan Veyseloğlu ve Serhat Uğur Erdemir'de



Erdemir'den dört transfer!..
Erdemir, Hakan Köseoğlu, Ümit Türkoğlu, Erkan Veyseloğlu ve Serhat Uğur'u kadrosuna kattı.

Yeni sezonda üst sıraları hedefleyen Erdemirspor, forvet, oyun kurucu, guard ve pivot mevkilerine takviye yaptı. Erdemir, Karşıyaka’dan Hakan Köseoğlu, Banvit’ten Erkan Veyseloğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Ümit Türkoğlu ve Vestel’den Serhat Uğur’u renklerine bağladı. Öte yandan takımın flaş isimleri Erdal Bibo, Nathan Funk ve Emre Ekim’le de yeniden anlaşıldı.


Hakan Köseoğlu
28 yaşında ve 1.88 cm boyunda. Oyun kurucu pozisyonunda görev yapan tecrübeli isim, basketbola Darüşşafaka'da başladıktan sonra Karşıyaka, Tuborg Pilsener Spor Kulübü, Tofaş ve Kepez Bld. S.K. formaları giydi. Çeşitli kademelerde milli formayı giydi. 2008/2009 sezonunda Karşıyaka Spor Kulübü takımında oynadı.






Erkan Veyseloğlu

26 yaşında 2.00 cm. boyunda. Forvet pozisyonunda görev yapıyor. Basketbola 1994 yılında Efes Pilsen’in alt yapısında başladı. 2000 yılına kadar bu takımın formasını giydi. 2000-2001 sezonunda Muratpaşa Belediyesi, 2001-2002 sezonunda Pertevniyal, 2002-2004 yıllarında ise Fenerbahçe’de oynadı. 2004-2005 sezonuna Efes Pilsen'de başladı ancak kısa süre sonra Beşiktaş’a kiralık olarak transfer oldu. Bir süre sonra Efes Pilsen'e döndü ve sezon sonunda İzmir takımı Tuborg Pilsener'e transfer oldu. 2006-2007 sezonu öncesinde yeniden Beşiktaş Cola Turka ile anlaştı. Veyseloğlu, geçtiğimiz sezon Banvit forması altında mücadele ediyordu.


Ümit Türkoğlu

Pivot olarak oynayan Ümit Türkoğlu’nun 2.10 cm boyunda. 28 yaşındaki basketbolcu basketbola Tofaş altyapısında adım attı. Profesyonel kariyerine ise Konyaspor ve ardından Kuşadasıspor'da forma giyerek başladı. Türkoğlu, Banvit, Mersin Büyükşehir Belediyespor ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde oynadı.





Serhat Uğur

Oyak Renault alt yapısından yetişen ve Bahçeşehir Üniversitesinde 4 başarılı sezon geçiren 1985 doğumlu Serhat Uğur, geçtiğimiz sezon Vestelspor’da oynadı. Guard mevkiinde oynayan genç oyuncu 1.92 cm boyunda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder