19 Haziran 2009 Cuma

Seimone Augustus, sezonu kapattı...



Seimone Augustus sakatlandı...
Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile Fiba Eurocup şampiyonluğu yaşayan, Minnesota Lynx'in all-star forveti Seimone Augustus sakatlandı.

Geçtiğimiz Çarşamba (17.06.2009) Minnesota Lynx ile Phoenix Mercury arasında oynanan maçın ikinci çeyreğinde yerde kalan Augustus'un maçtan sonra çekilen MRI sonucu sol diz ön çapraz bağlarında kopma olduğu tespit edildi. Ameliyat için henüz tarih belirlenmedi.

Minnesota Lynx Genel Menajeri Roger Griffith, Seimone Augustus'un sakatlığı ile ilgili şu açıklamaları yaptı: "Bu Seimone için talihsiz bir durum ve biz onun tamamen iyileşmesini diliyoruz. Seimone bu sezona MVP düzeyinde başlamıştı ve bize liderlik ediyordu. O, en kısa zamanda takımdaki yerini alabilmek için rehabilitasyon sürecine başlayacak. Diğer oyuncularımızla yolumuza devam edip başarılı olmaya çalışacağız."

Augustus bu sezon Lynx ile altı maça çıkmış, maç başına 21,0 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olmuştu (WNBA'de üçüncü) ve maç başına 4,2 ribaunt aldı. Minnesota ile kariyeri boyunca 105 maça çıkan Augustus, 21.2 sayı ve 3,9 ribaunt üretti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder